Leeuwendaalkerk

Download hier de advertentie in pdf

Wij zoeken:

een kerkelijk werker die op betrokken wijze, naast onze eigen predikant, pastorale zorg wil bieden aan ouderen in de gemeente.

Wij vragen:

• HBO pastoraal/kerkelijk werker of WO theologie;
  • bij voorkeur belijdend lid van de NGK, GKV of CGK;
  • werkervaring is een pre;
  • preekbevoegdheid is een pre;
  • wonend in de regio.

Wilt u, gedreven door de Liefde van God, zichtbaar zijn in onze gemeente? Hebt u bijzondere affiniteit met en liefde voor de pastorale zorg voor ouderen? Dan bent u de persoon die wij zoeken!

Wij zijn: een Nederlands Gereformeerde kerk in Den Haag-Rijswijk e.o., die als streekgemeente ca. 350 leden telt, waarin zowel jong als oud actief aanwezig is. Wij hebben goede contacten met de CGK Den Haag en de GKV-kerken in Den Haag en Voorburg.

Wij bieden:

• een baan van 8 uur per week, startend 1 september 2019, voor één jaar met intentie tot verlenging;
  • arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Kerkelijk Werkers 2019-2020;
  • ondersteuning door en samenwerking met predikant, wijkteams en jeugdcoördinatoren;

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ds. Hans van ’t Hoff (06 12 08 98 97, dominee[at]leeuwendaalkerk.nl)
of met de voorzitter van de kerkenraad, Leendert Verheij (06 515 515 63, voorzitter[at]leeuwendaalkerk.nl).

Bent u enthousiast en wilt u gelijk solliciteren?
Mail dan naar: scriba[at]leeuwendaalkerk.nl

Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.leeuwendaalkerk.nl

Vanwege afwezigheid van ds Hans van 't Hoff gaan deze 2 middagdiensten niet door.

MimeOp (stille) zaterdag 20 april wordt er een mini passion gehouden met medewerking van het Leeuwendaalkoor ‘We Want More’ en mime theater groep 'It’s moving'.

De voorstelling begint om 11:30uur en vindt plaats op het plein vóór de Leeuwendaalkerk.

Er wordt koffie en thee geserveerd.

Klik voor meer informatie over 'We want more' op de link naar de website van het koor.

Meer informatie over de de mime theater groep 'It’s moving' is te vinden op de website www.itsmoving.nl.

OlivierZondag 28 april om 15.00 uur is het FEEST in de
Leeuwendaalkerk, Oranjelaan 62 te Rijswijk.

Het is een dienst voor en met onze verstandelijk gehandicapte vrienden. Het poppentheater is er ook. Olivier en zijn vrienden willen ons wat vertellen.

Het thema van de dienst is Echt??? Echt!!!

Wil je het meemaken? Een ieder is van harte welkom.
Deze dienst is ook geschikt voor kinderen.

Na de dienst drinken we gezellig wat met elkaar tot ongeveer 16.30 uur en krijgen de vrienden en kinderen een herinnering mee aan deze feestelijke dienst.

Jij komt toch ook?
En u? Ook u bent welkom!

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met Mirjam van der Brugge 06-42476521, brugveen[at]gmail.com

MaaltijdLeeuwendaalSinds een jaar of twee wordt er maandelijks een ontmoetings-maaltijd gehouden in de Leeuwendaalkerk aan de Oranjelaan 62.

Vanaf 17 uur kun je binnenlopen voor een hapje en een drankje en om 18 uur gaan we aan tafel voor de maaltijd.

Sinds de verbouwing van de kerk hebben we meer ruimte en willen we ook graag de deuren openzetten voor de buurtbewoners.

Je bent van harte welkom op elke derde woensdag van de maand

Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd van €3,- .

Er wordt voor maximaal dertig mensen gekookt. Wil je verzekerd zijn van een plek aan tafel dan kun je je aanmelden via e-mail: maaltijd[at]leeuwendaalkerk.nl

Bedenk je op de dag zelf dat je wel mee wilt eten, kom bijtijds even langs, dan hoor je of er nog plek is.

We willen ook jou graag ontmoeten.

Het ‘kookteam’ van de Leeuwendaalkerk
Oranjelaan 62, Rijswijk