Leeuwendaalkerk

Afgelopen zaterdag stond er een mooie foto van onze kerkzaal paginagroot in het Nederlands Dagblad. Een van onze regisseurs werd gevolgd door een journalist en fotograaf van de krant voor de rubriek 'De zondag van...'.

LudoInNDsmall

Bekijk hier het artikel.

Aankondiging online Kroonbede 2020Kroonbede logo small

Wij geloven dat gebed Nederland kan veranderen. Dinsdag 8 september zal de 20e Kroonbede plaatsvinden met als thema “Bidden om Bevrijding”. In het 75e Bevrijdingsjaar zal theoloog en schrijver Rikko Voorberg spreken. Staatssecretaris Paul Blokhuis zal met ons zijn ervaring delen over geloof en politiek. Stadsdominee Petra de Nooy, voorganger Gerrit den Broeder en pastora Ethline Stamper zullen voorgaan in gebed.

Klik hier voor een promotiefilmpje voor de digitale Kroonbede dinsdag 8 september, 20.00 uur.
Let op het wachtwoord is KB.

Kroonbede Prinsjesdag smal

Vanwege COVID-19 maatregelen zal de live gestreamd worden en is alleen toegankelijk voor genodigden. Houdt u de website www.kroonbede.nl in de gaten waar u de dienst kunt volgen en hoe u aanwezig kunt zijn.

Op startzondag 6 september 2020 worden er drie kerkdiensten georganiseerd. In verband met covid-19 zijn dit geen publieke bijeenkomsten en alleen de te bezoeken via inschrijving.

De diensten duren ongeveer een half uur.

• De 1e dienst start om 9:00 uur.
  • De 2e start om 9:45 uur.
  • De 3e start om 10:30 uur.

Let op, alleen de laatste dienst wordt online uitgezonden.

Deze keer geen dienst dus om 10:00 uur, maar om 10:30 uur!

Beste lezer,

Bijgaand ontvangt u Kompas Light van deze maand.

Kompas Light augustus 2020

De opzet en inhoud van Kompas is onlangs gewijzigd doordat er nu binnen de gemeente een wekelijkse digitale nieuwsbrief wordt verspreid. Kompas is een maandelijks overzicht van de wekelijkse nieuwsbrieven en bevat verder de belangrijkste hoofdpunten die op het moment van verspreiding nog actueel zijn. Ook is er een agenda van de kerkdiensten in opgenomen en is er een verjaardagsoverzicht voor de volgende maand.

Klik zo nodig hier om in te loggen.