Leeuwendaalkerk

Beste lezer,

Bijgaand ontvangt u Kompas Light van deze maand.

Kompas Light januari 2020

De opzet en inhoud van Kompas is onlangs gewijzigd doordat er nu binnen de gemeente een wekelijkse digitale nieuwsbrief wordt verspreid. Kompas is een maandelijks overzicht van de wekelijkse nieuwsbrieven en bevat verder de belangrijkste hoofdpunten die op het moment van verspreiding nog actueel zijn. Ook is er een agenda van de kerkdiensten in opgenomen en is er een verjaardagsoverzicht voor de volgende maand.

Klik zo nodig hier om in te loggen.

De informatiegids van het seizoen 2019-2020 is beschikbaar (alleen achter de log-in).

Informatiegids 2019-2020 (versie okt 2019)

Klik zonodig hier om in te loggen.

OpenMaaltijd360Sinds een jaar of twee wordt er maandelijks een

ontmoetings-maaltijd

gehouden in de Leeuwendaalkerk aan de Oranjelaan 62.

Vanaf 17 uur kun je binnenlopen voor een hapje en een drankje en om 18 uur gaan we aan tafel voor de maaltijd.

Sinds de verbouwing van de kerk hebben we meer ruimte en willen we ook graag de deuren openzetten voor de buurtbewoners.

Je bent van harte welkom op elke derde woensdag van de maand

Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd van €3,- .

Er wordt voor maximaal dertig mensen gekookt. Wil je verzekerd zijn van een plek aan tafel dan kun je je aanmelden via e-mail: maaltijd[at]leeuwendaalkerk.nl

Opgeven voor de maaltijd kan uiterlijk tot de dinsdag voor de maaltijd. Bedenk je op de dag zelf dat je wel mee wilt eten, even bellen met 06 - 510 37 792, dan hoor je of er nog plek is.

We willen ook jou graag ontmoeten.

Het ‘kookteam’ van de Leeuwendaalkerk
Oranjelaan 62, Rijswijk