Leeuwendaalkerk

Op startzondag 5 september 2021 worden er twee kerkdiensten georganiseerd. In verband met Covid-19 zijn dit geen publieke bijeenkomsten en alleen de te bezoeken via inschrijving.

De diensten duren ongeveer driekwartier.

• De 1e dienst start om 9:30 uur.
  • De 2e start om 10:30 uur.

Let op, alleen de laatste dienst wordt online uitgezonden.

Deze keer geen dienst dus om 10:00 uur, maar om 10:30 uur!

zzm2021 3Georganiseerd door de KoffieKerk.

Het zgn. ZomerZonmoment is een gezellig samen zijn in zomerse sfeer van buren van de kerk, wijkbewoners uit Leeuwendaal en iedereen die het leuk vindt om erbij te zijn.

Er is meer: zomerse muziek, een verhaal, iets te drinken en wat lekkers.

Buiten onder de Kastanjeboom aan de Oranjelaan 62 in Rijswijk. De bijzondere stoelen staan klaar! We hopen natuurlijk op goed weer, anders is het binnen.

Zondag 11 juli om 15:00 uur.

Het is voor alle leeftijden en uiteraard gratis.
Je hoeft helemaal niets met een kerk te hebben.
Opgeven mag, maar hoeft niet.

Van harte welkom!

Vragen, opgeven of opmerkingen mogen naar hermanenellenpals[at]gmail.com.

Beste lezer,

Bijgaand ontvangt u Kompas Light van deze maand.

Kompas Light april 2021

Kompas Light is een maandelijks overzicht van de wekelijkse nieuwsbrieven en bevat verder de belangrijkste hoofdpunten die op het moment van verspreiding nog actueel zijn. Ook is er een agenda van de kerkdiensten in opgenomen en is er een verjaardagsoverzicht voor de volgende maand.

Oude edities van Kompas Light zijn terug te lezen via Downloads (alleen voor leden).

Inloggen is nodig om Kompas te kunnen lezen.

hemelvaartDonderdag 13 mei 2021 vieren en gedenken we de Hemelvaart van onze Heer. Dat doen we samen met de broeders en zusters van de Franse Kerk (Voorburg) en de Ichtuskerk (Scheveningen).

Ds. Bart Noort leidt de dienst, ds. Jasper Klapwijk verzorgt de preek.

De start is om 10.00 uur.

Via deze link kun je deelnemen aan de dienst.

Via deze link kun je na de dienst digitaal koffiedrinken en napraten.