Leeuwendaalkerk

MimeOp (stille) zaterdag 20 april wordt er een mini passion gehouden met medewerking van het Leeuwendaalkoor ‘We Want More’ en mime theater groep 'It’s moving'.

De voorstelling begint om 11:30uur en vindt plaats op het plein vóór de Leeuwendaalkerk.

Er wordt koffie en thee geserveerd.

Klik voor meer informatie over 'We want more' op de link naar de website van het koor.

Meer informatie over de de mime theater groep 'It’s moving' is te vinden op de website www.itsmoving.nl.

MaaltijdLeeuwendaalSinds een jaar of twee wordt er maandelijks een ontmoetings-maaltijd gehouden in de Leeuwendaalkerk aan de Oranjelaan 62.

Vanaf 17 uur kun je binnenlopen voor een hapje en een drankje en om 18 uur gaan we aan tafel voor de maaltijd.

Sinds de verbouwing van de kerk hebben we meer ruimte en willen we ook graag de deuren openzetten voor de buurtbewoners.

Je bent van harte welkom op elke derde woensdag van de maand

Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd van €3,- .

Er wordt voor maximaal dertig mensen gekookt. Wil je verzekerd zijn van een plek aan tafel dan kun je je aanmelden via e-mail: maaltijd[at]leeuwendaalkerk.nl

Bedenk je op de dag zelf dat je wel mee wilt eten, kom bijtijds even langs, dan hoor je of er nog plek is.

We willen ook jou graag ontmoeten.

Het ‘kookteam’ van de Leeuwendaalkerk
Oranjelaan 62, Rijswijk

OlivierZondag 28 april om 15.00 uur is het FEEST in de
Leeuwendaalkerk, Oranjelaan 62 te Rijswijk.

Het is een dienst voor en met onze verstandelijk gehandicapte vrienden. Het poppentheater is er ook. Olivier en zijn vrienden willen ons wat vertellen.

Het thema van de dienst is Echt??? Echt!!!

Wil je het meemaken? Een ieder is van harte welkom.
Deze dienst is ook geschikt voor kinderen.

Na de dienst drinken we gezellig wat met elkaar tot ongeveer 16.30 uur en krijgen de vrienden en kinderen een herinnering mee aan deze feestelijke dienst.

Jij komt toch ook?
En u? Ook u bent welkom!

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met Mirjam van der Brugge 06-42476521, brugveen[at]gmail.com

week1

Beste lezer,

De veertigdagentijd voor Pasen staat voor een tijd van bezinning en geldt als voorbereiding op het feest van een nieuw begin. In de aanloop naar Pasen besteed de Leeuwendaalkerk onder andere aandacht aan deze veertigdagentijd met een leesrooster.

Het leesrooster is samengesteld aan de hand van thema’s. Iedere week heeft een ander thema, te beginnen met Inkeer en Berouw. Daarna volgen de thema’s: Lijden, Geven, Gebed, Dienaar van de Heer en De weg naar het Kruis.

De komende zes weken wordt er iedere zondag een rooster voor die week op deze website gepubliceerd. De te lezen Bijbelteksten kunt u vinden op www.debijbel.nl.
In de hoop dat de woorden uit bekende en minder bekende teksten u bemoedigen, inspireren, uitdagen en een rustpunt geven in de hectiek van alledag.

Klik hier voor een overdenking voor elke dag...

Beste lezer,

Bijgaand ontvangt u Kompas Light van deze maand.

Kompas Light april 2019

De opzet en inhoud van Kompas is onlangs gewijzigd doordat er nu binnen de gemeente een wekelijkse digitale nieuwsbrief wordt verspreid. Kompas is een maandelijks overzicht van de wekelijkse nieuwsbrieven en bevat verder de belangrijkste hoofdpunten die op het moment van verspreiding nog actueel zijn. Ook is er een agenda van de kerkdiensten in opgenomen en is er een verjaardagsoverzicht voor de volgende maand.

Klik zo nodig hier om in te loggen.