Leeuwendaalkerk

Tijdens de schitterende reis naar Israël in 2012 kregen we het verzoek of we ook een Paulusreis konden organiseren naar Klein-Azië. We hebben hierover al verschillende keren in Kompas geschreven. Het verheugt ons dat we u hierbij het programma kunnen aanbieden van de speciaal voor ons samengestelde rondreis ‘In de voetsporen van Paulus en Johannes’. Het belooft een prachtige reis te worden, waarbij we Bijbelse plaatsen als Pergamum, Thyatira, Laodicea en Philadelphia hopen te bezoeken. Ook een bezoek aan Efeze en een verblijf op Patmos maken deel uit van de reis. De reisduur is 9 dagen, met vertrek op 5 mei en retour op 13 mei 2014. Voor het complete reisprogramma, een inschrijvingsformulier en een aanbieding voor een reisverzekering verwijzen we u graag naar de bijlagen.

efeze

We sturen deze mail naar de hele gemeente en hopen dat u de informatie wilt delen met de gemeenteleden die niet over een e-mailadres beschikken. We realiseren ons dat helaas niet iedereen in de gelegenheid zal zijn om mee te gaan met deze bijzondere reis. We willen echter iedereen graag mee laten genieten van de voorbereidingen. Ook zullen we verslag doen van de reis en u zult er zeker het een en ander van merken in de preken als we terug zijn.

De inschrijving staat overigens ook open voor mensen van buiten de gemeente. Wel is het zo we het aantal deelnemers in principe willen beperken tot maximaal 30, en wie het eerst komt… De inschrijving sluit op 31 januari 2014.

Met hartelijke groet,

Hans Scholten en Hans van ’t Hoff

Programma

Aanmeldingsformulier

Reisverzekering